info@chiropractieceintuurbaan.nl

Chiropractor Amsterdam heeft veel tevreden patiënten, sommigen van hen waren zo aardig hun ervaring te delen.
Mevrouw van der Vaart & meneer en mevrouw Kuijper

Mijn moeder van 89 jaar,nu 90 jaar is bij jullie begonnen, zij kon heel slecht lopen, wat zij altijd graag deed, maar door een vernauwing onder in haar rug werd dit steeds slechter. Door de behandeling bij George is zij een heel stuk opgeknapt en kan weer lekker uit de voeten. Zelf ben ik 66 heb al 10 jaar last van mijn heup. Inmiddels heb ik ook een vernauwing en de onderste wervels zijn niet goed meer. Maar door de behandelingen en goede raad gaat het steeds beter met mij. Mijn man heeft op 6 plaatsen hernia’s, dit is 40 jaar geleden begonnen en dus steeds erger geworden. Maar door de behandelingen, goede raad, en een grote betrokkenheid van George denken wij dat hij zich over een poosje beter kan bewegen.

Wij hebben hele goede verwachtingen voor de toekomst. Hartelijke groeten!

 

Mevrouw van Duren

Ik ben zeer tevreden over de behandelingen die ik tot nu toe bij dit centrum heb gehad. Na zeer veel pogingen om via andere therapieën van een chronische pijn waar ik al twee jaar last van had af te komen is die pijn nu aanmerkelijk verminderd. Er wordt door behandelaar Stampoulis naar je geluisterd en de behandelingen worden zeer zorgvuldig en vakkundig gedaan.

 

Mevrouw Lachenal

Na lange aarzeling heb ik de praktijk opgebeld en werd vriendelijk ontvangen. Nadat ik 10 behandelingen heb gekregen, voelde ik mij steeds beter en had minder pijn en soms zelfs geen pijn meer. Ik kan weer leuke dingen doen! Bedankt voor het geduld en behulpzaamheid.

 

Meneer Manta

You’ve fixed my back. You’ve given me back the freedom to move, to train and ride again. Thank you, thank you, thank you!

 

Mevrouw Voordenhout

Geweldig! Ik zag het eigenlijk niet zitten, dat geduvel aan mijn lijf. Maar dat neem ik terug. Het is geweldig! Na 4 behandelingen kan ik weer zonder pijn mijn werk doen. Dankjewel!

 

Mevrouw Leliveld

Hartelijk bedankt voor alle behandelingen. Met geduld en liefde voor je werk help je vele mensen van hun pijn af. Ik zal het zeker doorvertellen en kom nog regelmatig terug voor mijn check-ups. Alsnog bedankt en succes!

 

Mevrouw van der Jagt

Ik voelde mij een zielenpoot door al die pijn. Maar dankzij jullie behandelwijze voel ik me weer een vrolijk mens! Ik ben blij dat jullie in mijn leven zijn gekomen. Hartelijk dank.

 

Meneer Gijsbers

Bedankt Thomas en George voor alle goede zorgen. Ik voel me weer als herboren!

 

Meneer Schoutsen

De eerste behandeling gaf mij al meteen wat opluchting. Ook de uitleg en informatie over stenose zorgde voor een beetje opluchting. Ik kijk uit naar de volgende behandelingen.
Wij danken al onze patiënten voor de geweldige reviews!

>> Terug naar de Chiropractor Amsterdam homepage.